Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u sklopu 7. Međunarodnog kongresa „Veterinarska znanost i struka“, po prvi puta organizira Dan doktorata koji će se održati 6. listopada 2017. u Kliničkoj predavaonici Fakulteta, Heinzelova 55, s početkom u 9 sati. Dan doktorata je festival znanosti svakog doktorskog studija te smo posebno ponosni što ćemo kroz ovaj događaj predstaviti obranjene doktorske radove odabrane iz svih grana veterinarske medicine, te u sklopu poster sekcije i doktorate koji se nalaze u postupku izrade.

Uvodna predavanja prof. dr. sc. Dražena Matičića i prof. dr. sc. Vladimira Mrljka na temu Centara izvrsnosti i europskih projekata kao puta prema izvrsnosti u znanosti dat će nam mali uvid u podlogu doktorskog studija na Veterinarskom fakultetu.

Dan doktorata kao sastavni dio izobrazbe doktoranada je otvoren za znanstvenu javnost. Ovakva manifestacija pruža izvanrednu prigodu za razmjenu znanja i ideja, te uvod doktorandima i mladim doktorima znanosti u komunikaciju sa znanstvenom javnošću.

U privitku: Program

 

Download (PDF, 724KB)