Euroguidance job shadowing/ studijski posjet sveučilišnim
karijernim centrima u Pragu i Brnu, Češka Republika, 27. – 30. lipnja 2017.

-POZIV NA PRIJAVU-

 

Poštovane/ i,

obavještavamo Vas o objavi natječaja za sudjelovanje na Euroguidance job shadowing/ studijskom posjetu sveučilišnim karijernim centrima u Pragu i Brnu koji će se u organizaciji hrvatskog i češkog Euroguidance centra održati od 27. do 30. lipnja 2017. u češkim gradovima Pragu i Brnu.

U okviru job shadowing/ studijskog posjeta hrvatsko izaslanstvo stručnjaka u profesionalnom usmjeravanju (5-8 osoba) posjetit će sveučilišta u Pragu i Brnu te će imati prilike saznati više o sustavu sveučilišnih karijernih centara u Češkoj Republici i češkim primjerima dobre prakse u navedenom području.

Za sudjelovanje je potrebno proučiti uvjete natječaja navedene u Pozivu na prijavu na natječaj za Euroguidance job shadowing/ studijski posjet 2017. te zatim popunjen prijavni obrazacmotivacijski obrazac i životopis u Europass formatu poslati na adresu Agencije za mobilnost i programe EU poštom i putem e-maila najkasnije do 16. svibnja 2017.

Više informacija o job shadowing/ studijskom posjetu dostupno je na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Radujemo se Vašim prijavama.

Srdačan pozdrav,

Euroguidance Hrvatska

Mia Trcol

 

Print Friendly