Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu http://www.vef.unizg.hr Thu, 19 Jul 2018 13:10:32 +0000 hr hourly 1 Prof. dr. sc. Dražen Matičić postao redoviti član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti http://www.vef.unizg.hr/prof-dr-sc-drazen-maticic-postao-redoviti-clan-hrvatske-akademije-znanosti-i-umjetnosti/ http://www.vef.unizg.hr/prof-dr-sc-drazen-maticic-postao-redoviti-clan-hrvatske-akademije-znanosti-i-umjetnosti/#comments Mon, 09 Jul 2018 11:08:44 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=7302 U Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti 14. lipnja 2018. održano je svečano proglašenje novih članova koji su izabrani na izbornoj skupštini Akademije održanoj 10. svibnja ove godine. Izabrano je 10 novih redovitih članova, 8 dopisnih članova i 11 članova suradnika, a ponovno je izabrano 6 dosadašnjih članova suradnika. Za redovitog člana HAZU-a u Razred medicinskih […]

Post Prof. dr. sc. Dražen Matičić postao redoviti član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>

U Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti 14. lipnja 2018. održano je svečano proglašenje novih članova koji su izabrani na izbornoj skupštini Akademije održanoj 10. svibnja ove godine. Izabrano je 10 novih redovitih članova, 8 dopisnih članova i 11 članova suradnika, a ponovno je izabrano 6 dosadašnjih članova suradnika. Za redovitog člana HAZU-a u Razred medicinskih znanosti s Veterinarskog je fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izabran prof. dr. sc. Dražen Matičić.

DM1Akademik Dražen Matičić redoviti je profesor u trajnom zvanju na Klinici za kirurgiju, ortopediju i oftalmologiju Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Član je suradnik HAZU-a od 2014. godine. Sa znanstvenim radom započinje nakon zaposlenja na Veterinarskom fakultetu, 1991. godine, kao mladi istraživač na projektu Ministarstva znanosti i tehnologije Republike Hrvatske. U razdoblju od 2005. do 2012. godine bio je predstojnik Klinike za kirurgiju, ortopediju i oftalmologiju, od 2007. do 2010. godine prodekan za upravljanje kvalitetom i cjeloživotno obrazovanje Veterinarskog fakulteta, a od 2009. do 2013. godine član Senata Sveučilišta u Zagrebu. U vremenu od 2008. do 2013. godine predlaže i ostvaruje razvojni projekt Centar izvrsnosti veterinarske kirurgije na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu kojim je Republika Hrvatska dobila opremu i prostor za translacijska istraživanja u području biomedicine, a studenti tehnološki moderne uvjete kliničke nastave.

novi_1U vrijeme obnašanja dužnosti prodekana uspostavio je suradnju s Koledžom za veterinarsku medicinu Sveučilišta države Georgije (College of Veterinary Medicine, University of Georgia), Athens, Georgia, u SAD-u, i omogućio razmjenu stručnjaka i znanstvenika koja je i danas aktivna. Bio je predsjednik organizacijskog odbora više međunarodnih skupova. Voditelj je međunarodnoga poslijediplomskog specijalističkog studija iz područja kirurgije, anesteziologije, oftalmologije i veterinarske stomatologije te voditelj Centra za eksperimentalnu kirurgiju. Potpredsjednik je Matičnog odbora za područje biomedicine i zdravstva – polje veterinarska medicina. Znanstvenik je i voditelj veterinarskog dijela projekata EU-a iz programa Obzor 2020, BIO-CHIP-Bioengineered grafts for Cartilage Healing in Patients i OSTEOproSPINE – Novel Bone Regeneration drug Osteogrow. Znanstveni radovi Dražena Matičića objavljeni su u nekim od vodećih svjetskih znanstvenih časopisa, a citirani su više od 305 puta u WoS i 500 puta u Google Scholar bazi podataka. Kao koautor i urednik objavio je šest udžbenika, među kojima je i prvi hrvatski udžbenik veterinarske kirurgije i anesteziologije.

novi_2Zahvaljujući vrsnom znanstvenom opusu, odgoju mladih znanstvenika te ljudskim i organizacijskim vrijednostima koje su dovele do napretka veterinarske medicine u kliničkim znanostima i translacijskim istraživanjima u području biomedicine Dražen Matičić primljen je za redovitog člana HAZU-a. Čestitamo akademiku Draženu Matičiću!

 

Print Friendly

Post Prof. dr. sc. Dražen Matičić postao redoviti član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www.vef.unizg.hr/prof-dr-sc-drazen-maticic-postao-redoviti-clan-hrvatske-akademije-znanosti-i-umjetnosti/feed/ 0
Početak projekta “Omika pristup u veterinarskoj molekularnoj medicini” http://www.vef.unizg.hr/pocetak-projekta-omika-pristup-u-veterinarskoj-molekularnoj-medicini/ http://www.vef.unizg.hr/pocetak-projekta-omika-pristup-u-veterinarskoj-molekularnoj-medicini/#comments Mon, 09 Jul 2018 11:07:30 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=7267 U četvrtak 7. lipnja 2018. godine u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja potpisan je ugovor kojim se u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga „Razvoj i jačanje sinergija s horizontalnim aktivnostima programa OBZOR 2020: Twinning i ERA Chairs“ dodjeljuju bespovratna sredstva u svrhu provedbe projekta pod nazivom ,,Omika pristup u veterinarskoj molekularnoj medicini” u iznosu […]

Post Početak projekta “Omika pristup u veterinarskoj molekularnoj medicini” je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>

Potpisivanje_1U četvrtak 7. lipnja 2018. godine u prostorijama Ministarstva znanosti i obrazovanja potpisan je ugovor kojim se u okviru Poziva za dostavu projektnih prijedloga „Razvoj i jačanje sinergija s horizontalnim aktivnostima programa OBZOR 2020: Twinning i ERA Chairs“ dodjeljuju bespovratna sredstva u svrhu provedbe projekta pod nazivom ,,Omika pristup u veterinarskoj molekularnoj medicini” u iznosu od 1.499.845,00 kuna. Ugovor su potpisali zamjenik dekana Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu doc. dr. sc. Dean Konjević, ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak te ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric, a potpisivanju je prisustvovao i voditelj projekta prof. dr. sc. Vladimir Mrljak.

img_3Cilj poziva, raspisanog u prosincu 2017. godine, omogućavanje je sinergije s mjerama horizontalnih aktivnosti programa OBZOR 2020 ,,Širenje izvrsnosti i sudjelovanja” – Twinning i ERA Chairs – koja potiče interakciju s kohezijskom politikom, tj. strukturnim fondovima i Strategijom pametne specijalizacije, a u smjeru jačanja kapaciteta, održivosti i izvrsnosti IRI aktivnosti istraživačkog sektora u Republici Hrvatskoj.

Bespovratna sredstva omogućit će znanstvenicima na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu podizanje istraživačke učinkovitosti na razinu međunarodne prepoznatljivosti.

Post Početak projekta “Omika pristup u veterinarskoj molekularnoj medicini” je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www.vef.unizg.hr/pocetak-projekta-omika-pristup-u-veterinarskoj-molekularnoj-medicini/feed/ 0
U Hannoveru (Njemačka) od 29. svibnja do 2. lipnja održana je 31. godišnja skupština Europske udruge ustanova za veterinarsku naobrazbu http://www.vef.unizg.hr/u-hannoveru-njemacka-od-29-svibnja-do-2-lipnja-odrzana-je-31-godisnja-skupstina-europske-udruge-ustanova-za-veterinarsku-naobrazbu/ http://www.vef.unizg.hr/u-hannoveru-njemacka-od-29-svibnja-do-2-lipnja-odrzana-je-31-godisnja-skupstina-europske-udruge-ustanova-za-veterinarsku-naobrazbu/#comments Mon, 09 Jul 2018 11:06:59 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=7233 U Hannoveru (Njemačka) od 29. svibnja do 2. lipnja održana je 31. godišnja skupština Europske udruge ustanova za veterinarsku naobrazbu. Radni dio skupštine organiziran je na Sveučilištu veterinarske medicine u Hannoveru u dva odvojena objekta, u novim i starim fakultetskim prostorima. Prvog dana skupština je održana u novoj dvorani TiHo u Hannoveru, pri čemu je […]

Post U Hannoveru (Njemačka) od 29. svibnja do 2. lipnja održana je 31. godišnja skupština Europske udruge ustanova za veterinarsku naobrazbu je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>

P1320171U Hannoveru (Njemačka) od 29. svibnja do 2. lipnja održana je 31. godišnja skupština Europske udruge ustanova za veterinarsku naobrazbu. Radni dio skupštine organiziran je na Sveučilištu veterinarske medicine u Hannoveru u dva odvojena objekta, u novim i starim fakultetskim prostorima. Prvog dana skupština je održana u novoj dvorani TiHo u Hannoveru, pri čemu je prihvaćen zapisnik s prošlogodišnje glavne skupštine EAEVE-a održane u Londonu, a predsjednica Ana Bravo i blagajnik podnijeli su svoja godišnja izvješća. Budući da je prof. Ani Bravo istekao drugi dvogodišnji mandat, prvoga dana skupštine izabran je novi predsjednik EAEVE-a za razdoblje od dvije godine (2018. – 2020.), prof. Stephane Martinot iz Liona. Naime, na prethodnoj je glavnoj skupštini u Londonu Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu jednoglasno izabran za organizatora glavne skupštine EAEVE-a 2019. godine. Najvažniji je događaj za naš Fakultet bilo predstavljanje Zagreba kao grada domaćina glavne skupštine EAEVE-a za 2019. godinu. Dekan prof. dr. sc. Nenad Turk predstavio je Hrvatsku i Zagreb, odnosno Veterinarski fakultet, te je premijerno prikazan kratki film o našemu glavnom gradu i Fakultetu kao mjestu održavanja sljedeće glavne skupštine.

Capture1

Drugoga dana skupštine održan je čitav niz predavanja u okviru tematskog područja izobrazbe veterinara na europskoj razini. Raspravljalo se i o mogućnostima usklađivanja evaluacijskog postupka za sve fakultete članove EAEVE-a, te uvjetima koje postavlja ENQA, a predavanja su održali i predstavnici Američkog udruženja za evaluaciju veterinarske naobrazbe, kao i kolege iz Japana. Posebna je važnost dana uspješnom ulasku EAEVE-a u članstvo ENQA-e za razdoblje od pet godina (2018. – 2023.).

Svečana večera organizirana je u prekrasnom zdanju Herrenhausen Palace, a pri kraju skupštine kao kandidat za organizaciju 32. glavne skupštine EAEVE-a 2019. potvrđen je Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Rektor Sveučilišta veterinarske medicine u Hannoveru Gerhard Greif predao je zastavu EAEVE-a našem dekanu prof. dr. sc. Nenadu Turku. Tako ćemo u godini u kojoj Sveučilište slavi 350. godišnjicu osnutka, a Veterinarski fakultet svoju 100. obljetnicu u Zagrebu ugostiti sve vodeće dekane i rektore ne samo europskih nego i ostalih svjetskih institucija koje se bave obrazovanjem veterinara. Velika je to čast i obveza za naš fakultet, no sigurni smo da ćemo se pokazati kao dobri domaćini i uzorni organizatori.

Capture4
Capture3

Post U Hannoveru (Njemačka) od 29. svibnja do 2. lipnja održana je 31. godišnja skupština Europske udruge ustanova za veterinarsku naobrazbu je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www.vef.unizg.hr/u-hannoveru-njemacka-od-29-svibnja-do-2-lipnja-odrzana-je-31-godisnja-skupstina-europske-udruge-ustanova-za-veterinarsku-naobrazbu/feed/ 0
European Joint Doctorate in Molecular Animal Nutrition – MANNA http://www.vef.unizg.hr/european-joint-doctorate-molecular-animal-nutrition-manna/ http://www.vef.unizg.hr/european-joint-doctorate-molecular-animal-nutrition-manna/#comments Mon, 09 Jul 2018 11:05:27 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=7028 The four year European Joint Doctorate in Molecular Animal Nutrition (MANNA) is a European network whose mission is to provide a European Double Doctorate level training programme on innovative technologies applied to animal science and nutrition. MANNA is a partnership between academic and industrial institutions in the Croatia, UK, Italy, Germany, Spain, the Slovak Republic, […]

Post European Joint Doctorate in Molecular Animal Nutrition – MANNA je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>

The four year European Joint Doctorate in Molecular Animal Nutrition (MANNA) is a European network whose mission is to provide a European Double Doctorate level training programme on innovative technologies applied to animal science and nutrition.

MANNA is a partnership between academic and industrial institutions in the Croatia, UK, Italy, Germany, Spain, the Slovak Republic, Belgium and France.

The MANNA programme will offer research and career development opportunities to 11 specially-selected young animal and veterinary scientists, called early stage researchers (ESRs), to give them the chance to perform top-level and high impact research through mentorship by some of Europe’s leading academic and industrial scientists.  Each ESR will be supervised by two of the universities in the consortium and will graduate with a PhD degree from both universities, a Double Degree.  MANNA will prepare research leaders with the capability to address the present and future needs of both industry and academia in the complex and expanding field of animal science.

The MANNA project will enable the application of advanced analytical technologies of proteomics, metabolomics and genomics to be applied to the study of animal nutrition in order to improve animal health and welfare.  These technologies have brought major benefit to the study of human biology but protoemics and metabolomics in particular have had limited applications in animal science.  There is tremendous scope for this approach especially when allied with investigations in nutrition which are designed to improve the diet of animals in order to improve there health and welfare during production.  For example we will be assessing the benefits of including probiotics, anti-oxidants and immun modulators to improve the natural defenses against infection and in so doing reduce the use of anti-microbials in farming.  This will aid in reducing anti-microbial resistance.

The consortium won funding from the Horizon2020 Marie Skłodowska-Curie European Joint Doctorate scheme which is part of the Innovative Training Networks programme funded by the European Commission. Running from 2014 to 2020, the Horizon2020 research and innovation programme is making almost 80 billion Euros available to help stimulate research breakthroughs and discoveries in many research disciplines across Europe.

The ESRs will acquire in-depth experience in animal and veterinary sciences, proteomics, metabolomics, genomics and bioinformatics including statistical and computational approaches as well as wider management and communication skills such as intellectual property, gender issues, research integrity, entrepreneurship, emotional intelligence and how to communicate clearly.

The MANNA  consortium members include, Universities of Zagreb, Glasgow, Milan, Bonn, Barcelona, Kosice, Liebnitz Institute, INRA, PortoConte Ricerche, Life Diagnostics, Acuvet Biotech, ABAgri, Evonik, BASF, RAFT Solutions, MetLabs, Nutrition Sciences and Sprim.

Candidates to be a MANNA ESR can find more details and apply via www.phd4manna.eu

 

Print Friendly

Post European Joint Doctorate in Molecular Animal Nutrition – MANNA je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www.vef.unizg.hr/european-joint-doctorate-molecular-animal-nutrition-manna/feed/ 0
Erasmus+ http://www-staro.vef.unizg.hr/other/erasmus/erasmus.php http://www-staro.vef.unizg.hr/other/erasmus/erasmus.php#comments Mon, 09 Jul 2018 11:04:08 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=2680 Novi rok: 8.3.2018.

Post Erasmus+ je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>

Novi rok: 8.3.2018.

Post Erasmus+ je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www-staro.vef.unizg.hr/other/erasmus/erasmus.php/feed/ 0
Natječaji za stipendije za studentsku razmjenu u ak. god. 2018./2019. (7. dio) (Universidad de Chile, Moskovsko državno Sveučilište M.V. Lomonosov) http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaji-za-stipendije-za-studentsku-razmjenu-u-ak-god-20182019-7-dio/ http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaji-za-stipendije-za-studentsku-razmjenu-u-ak-god-20182019-7-dio/#comments Mon, 09 Jul 2018 11:00:56 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=7618 Post Natječaji za stipendije za studentsku razmjenu u ak. god. 2018./2019. (7. dio) (Universidad de Chile, Moskovsko državno Sveučilište M.V. Lomonosov) je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
Post Natječaji za stipendije za studentsku razmjenu u ak. god. 2018./2019. (7. dio) (Universidad de Chile, Moskovsko državno Sveučilište M.V. Lomonosov) je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaji-za-stipendije-za-studentsku-razmjenu-u-ak-god-20182019-7-dio/feed/ 0
Pokrivanje putnih troškova – Ljetna škola za doktorande i postdoktorande – 2018 Danube: Future Interdisciplinary School (DIS) http://www.vef.unizg.hr/pokrivanje-putnih-troskova-ljetna-skola-za-doktorande-postdoktorande-2018-danube-future-interdisciplinary-school-dis/ http://www.vef.unizg.hr/pokrivanje-putnih-troskova-ljetna-skola-za-doktorande-postdoktorande-2018-danube-future-interdisciplinary-school-dis/#comments Thu, 05 Jul 2018 12:20:10 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=7509 Pokrivanje troškova puta za 2 sudionika Danube Future Interdisciplinary School (DIS 2018.) – doktoranda ili postdoktoranda Sveučilišta u Zagrebu S obzirom da je na ovogodišnji program primljeno šestero kandidata sa Sveučilišta u Zagrebu, Povjerenstvo za odabir studenata i zaposlenika u programima mobilnosti izvršit će rangiranje kandidata i odrediti dvoje kojima će biti financirani putni troškovi. […]

Post Pokrivanje putnih troškova – Ljetna škola za doktorande i postdoktorande – 2018 Danube: Future Interdisciplinary School (DIS) je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>

Pokrivanje troškova puta za 2 sudionika Danube Future Interdisciplinary School (DIS 2018.) – doktoranda ili postdoktoranda Sveučilišta u Zagrebu

S obzirom da je na ovogodišnji program primljeno šestero kandidata sa Sveučilišta u Zagrebu, Povjerenstvo za odabir studenata i zaposlenika u programima mobilnosti izvršit će rangiranje kandidata i odrediti dvoje kojima će biti financirani putni troškovi.

Mole se zainteresirani kandidati da do 11. srpnja pošalju:
1.    CV (ne duži od 4 stranice)
2.    Popis objavljenih radova (ukoliko ih imaju)
3.    Motivacijsko pismo (ne duže od 2 stranice)
4.    Potvrdu o statusu doktoranda ili postdoktoranda na Sveučilištu u Zagrebu

Navedenu dokumentaciju (na hrvatskom jeziku) kandidati trebaju poslati na e-mail: doktorski.studiji@unizg.hr

Originalni tekst natječaja nalazi se ovdje (pod REFUNDACIJA TROŠKOVA PUTA): http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/2018-danube-future-interdisciplinary-school-dis/

 

Print Friendly

Post Pokrivanje putnih troškova – Ljetna škola za doktorande i postdoktorande – 2018 Danube: Future Interdisciplinary School (DIS) je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www.vef.unizg.hr/pokrivanje-putnih-troskova-ljetna-skola-za-doktorande-postdoktorande-2018-danube-future-interdisciplinary-school-dis/feed/ 0
Natječaj za bilateralnu razmjenu: Universidad de Chile, M.V. Lomonosov http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaji-za-stipendije-za-studentsku-razmjenu-u-ak-god-20182019-7-dio/ http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaji-za-stipendije-za-studentsku-razmjenu-u-ak-god-20182019-7-dio/#comments Wed, 04 Jul 2018 11:48:47 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=7416 Post Natječaj za bilateralnu razmjenu: Universidad de Chile, M.V. Lomonosov je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
Post Natječaj za bilateralnu razmjenu: Universidad de Chile, M.V. Lomonosov je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaji-za-stipendije-za-studentsku-razmjenu-u-ak-god-20182019-7-dio/feed/ 0
U srijedu 11. srpnja 2018. godine s početkom u 12.00 sati u Velikoj predavaonici održat će se 21. redovita sjednica Fakultetskoga vijeća Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu http://www.vef.unizg.hr/u-srijedu-11-srpnja-2018-godine-s-pocetkom-u-12-00-sati-u-velikoj-predavaonici-odrzat-ce-se-21-redovita-sjednica-fakultetskoga-vijeca-veterinarskoga-fakulteta-sveucilista-u-zagrebu/ http://www.vef.unizg.hr/u-srijedu-11-srpnja-2018-godine-s-pocetkom-u-12-00-sati-u-velikoj-predavaonici-odrzat-ce-se-21-redovita-sjednica-fakultetskoga-vijeca-veterinarskoga-fakulteta-sveucilista-u-zagrebu/#comments Wed, 04 Jul 2018 11:47:16 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=7414 Sveučilište u Zagrebu Veterinarski fakultet Klasa: 640-01/18-02/08 Ur. broj: 251-61-01/139-18-01 Zagreb, 4. srpnja 2018.   Članovima Fakultetskoga vijeća   Obavještavam Vas da će se 21. redovita sjednica Fakultetskoga vijeća Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2017./2018. održati u srijedu 11. srpnja 2018. godine s početkom u 12.00 sati u Velikoj predavaonici.   Dekan […]

Post U srijedu 11. srpnja 2018. godine s početkom u 12.00 sati u Velikoj predavaonici održat će se 21. redovita sjednica Fakultetskoga vijeća Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>

Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Klasa: 640-01/18-02/08
Ur. broj: 251-61-01/139-18-01
Zagreb, 4. srpnja 2018.

 

Članovima Fakultetskoga vijeća

 

Obavještavam Vas da će se 21. redovita sjednica Fakultetskoga vijeća Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2017./2018. održati u srijedu 11. srpnja 2018. godine s početkom u 12.00 sati u Velikoj predavaonici.

 

Dekan
Prof. dr. sc. Nenad Turk

Print Friendly

Post U srijedu 11. srpnja 2018. godine s početkom u 12.00 sati u Velikoj predavaonici održat će se 21. redovita sjednica Fakultetskoga vijeća Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www.vef.unizg.hr/u-srijedu-11-srpnja-2018-godine-s-pocetkom-u-12-00-sati-u-velikoj-predavaonici-odrzat-ce-se-21-redovita-sjednica-fakultetskoga-vijeca-veterinarskoga-fakulteta-sveucilista-u-zagrebu/feed/ 0
MSD Animal Health & FVE 2018 Scholarship Program http://www.vef.unizg.hr/msd-animal-health-fve-2018-scholarship-program/ http://www.vef.unizg.hr/msd-animal-health-fve-2018-scholarship-program/#comments Wed, 27 Jun 2018 20:32:50 +0000 http://www.vef.unizg.hr/?p=7353 MSD Animal Health & FVE Scholarship Program 2018    Veterinary Students Scholarship Program 2018: 5,000 $ grants for 36 students   MSD Animal Health & FVE are proud to launch the 2018 scholarship program. The aim of the new 2018 scholarship is to enhance the academic path and experience of 36 veterinary students (2nd -3rd year from EU Veterinary Faculties […]

Post MSD Animal Health & FVE 2018 Scholarship Program je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>

MSD Animal Health & FVE

Scholarship Program 2018 

 

Veterinary Students Scholarship Program 2018:

5,000 $ grants for 36 students

 

MSD Animal Health & FVE are proud to launch
the 2018 scholarship program.

The aim of the new 2018 scholarship is to enhance the academic path and experience of 36 veterinary students
(2nd -3rd year from EU Veterinary Faculties across Europe)
taking into account their diversity and financial needs.

Deadline for applications: 30 October 2018
Applicants can send the applications to francesco@fve.org

Please, read carefully the eligibility criteria in the announcement.

 

2018 Scholarship Call

Application form – Deadline: 30 October 2018

 

 

Post MSD Animal Health & FVE 2018 Scholarship Program je prvi puta viđen na Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

]]>
http://www.vef.unizg.hr/msd-animal-health-fve-2018-scholarship-program/feed/ 0