zimaZima u Zagrebu je siva i dosadna? Želiš li iskusiti zimsku idilu u nekom velikom i posebnom europskom gradu? Ove godine je to moguće! Provedi 10 dana u Ekaterinburgu u bajkovitoj Rusiji, u Grazu u Austriji  ili u gradu ljubavi u Francuskoj. Listu seminara možeš naći na: https://best.eu.org/courses/list.jsp gdje biraš između tih gradova i tema koje ti se najviše sviđaju.

Cijena seminara upada u studentski budžet jer studenti Sveučilišta u Zagrebu plaćaju sudjelovanje na seminaru do max. 20 eura! Ta cijena pokriva smještaj i hranu tijekom cijelog seminara, a put si plaćaš sam. Prijavi se do 24.10.2018!

Prijava je vrlo jednostavna, sve što trebaš napraviti je napisati motivacijsko pismo i odgovoriti na tri kratka pitanja.

Za prijavu slijedi ove jednostavne korake:

1) Napravi korisnički račun na best.eu.org

2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp

3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!

4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno – čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)

5) Pošalji mail na: patricija.ivos@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te slikom indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija). Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.

Više informacija možeš naći na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb/, a možeš baciti oko i na web stranicu http://www.best.hr/en/home/.

Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: patricija.ivos@best.hr

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna udruga, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.