uvp_1U ponedjeljak 24. rujna održano je uvodno predavanje za 150 studenata koji su upisali studij veterinarske medicine na hrvatskom jeziku te 25 studenata koji će istovjetan studijski program pohađati na engleskom jeziku. U Velikoj predavaonici prodekan za znanost, poslijediplomske studije i cjeloživotno učenje doc. dr. sc. Dean Konjević poželio je studentima srdačnu dobrodošlicu na fakultet i u studentski život, istaknuvši kako Veterinarski fakultet nije samo visokoobrazovna ustanova nego je i vrlo naklonjen studentima podupirući njihove izvannastavne aktivnosti i pomažući im u rješavanju svih problema s kojima se tijekom studija susreću.

uvp2Prodekanica za integrirani studij i studente prof. dr. sc. Ksenija Vlahović predstavila je novoj generaciji studenata nastavni plan i program, a studenti viših godina studija upoznali su ih sa studentskim udrugama i njihovim aktivnostima. Studenti su također upoznati s radom knjižnice, a predstavnica Sveučilišnog računskog centra SRCE upoznala ih je s korištenjem usluga informacijske i komunikacijske tehnologije na fakultetu.

uvp3Studente koji su upisali studij veterinarske medicine na engleskom jeziku na uvodnom su predavanju pozdravili prodekan za međunarodnu suradnju i studij na engleskom jeziku izv. prof. dr. sc. Juraj Grizelj te drugi nastavnici koji su ih upoznali sa strukturom fakulteta i osoblja, s nastavnim programom te drugim aktivnostima i važnim podacima na početku studiranja.

Svim studentima prve godine želimo mnogo uspjeha u radu i učenju, a na tom zajedničkom putu do diplome doktora veterinarske medicine nastavnici i zaposlenici Fakulteta svesrdno će im pomagati.