up_1_1U ponedjeljak 25. rujna održano je uvodno predavanje za 150 studenata koji su upisali studij veterinarske medicine na hrvatskom jeziku te 16 studenata koji će istovjetan studijski program pohađati na engleskom jeziku. U Velikoj predavaonici dekan prof. dr. sc. Nenad Turk poželio je svim studentima srdačnu dobrodošlicu na fakultet i u studentski život, istaknuvši kako Veterinarski fakultet nije samo visokoobrazovna ustanova nego je i vrlo naklonjen studentima podupirući njihove izvannastavne aktivnosti i pomažući im u rješavanju svih problema s kojima se tijekom studija susreću. Prodekanica za integrirani studij i studente prof. dr. sc. Ksenija Vlahović predstavila je novoj generaciji studenata nastavni plan i program, a studenti viših godina studija upoznali su ih sa studentskim udrugama i njihovim aktivnostima. Studenti su također upoznati s radom knjižnice te korištenjem usluga informacijske i komunikacijske tehnologije na fakultetu.

up_2_1Studente koji su upisali studij veterinarske medicine na engleskom jeziku na uvodnom su predavanju pozdravili pomoćnik dekana za međunarodnu suradnju i studij na engleskom jeziku izv. prof. dr. sc. Juraj Grizelj te drugi nastavnici koji su ih upoznali sa strukturom fakulteta i osoblja, s nastavnim programom te drugim aktivnostima i važnim podacima na početku studiranja. Studente koji su upisali studij veterine na engleskom jeziku, a došli su iz Francuske, Slovenije, Izraela, Njemačke, SAD-a i drugih zemalja, primio je dekan, kojemu su se predstavili govoreći o tome što ih je potaknulo da odaberu upravo Veterinarski fakultet u Zagrebu.

Svim studentima prve godine želimo mnogo uspjeha u radu i učenju, a na tom zajedničkom putu do diplome doktora veterinarske medicine nastavnici i zaposlenici Fakulteta svesrdno će im pomagati.

Print Friendly