Pozivamo Vas na zanimljivu konferenciju pod nazivom  “Virtual Collaboration Across Cultures” koja će se održati 28. i 29. studenoga 2016. u Amsterdamu. Jedan od su-organizatora konferencije je i Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Virtualna suradnja između timova nova je vještina koja je poslodavcima 21. stoljeća sve potrebnija. Mi studentima omogućujemo da kroz virtualne projekte vježbaju tu vještinu te ujedno steknu međunarodno iskustvo bez odlaska na međunarodnu razmjenu. Osim predstavljanja virtualne suradnje, ova konferencija je i prilika za razmjenu iskustava i umrežavanje te pronalaženje partnera za nove projekte.

Ukoliko Vam se tematika čini zanimljiva molimo da se registrirate na konferenciju i/ili proslijedite poziv zainteresiranim kolegama/icama (u nastavku se nalazi i poziv na engleskom jeziku te letak).

Za više informacija možete nam se obratiti na izabela.oletic@foi.hr (Izabela Oletić Tušek, voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju) ili kristina.detelj@foi.hr (dr.sc. Kristina Detelj, viša asistentica).

 

Vidimo se u Amsterdamu!

 

Izabela Oletić Tušek

Ured za međunarodnu suradnju/International Relations Office
University of Zagreb, Faculty of Organization and Informatics

Pavlinska 2, 42000 Varaždin, Croatia
tel: +385 42 390 814; fax: +385 42 390 876; mob: +385 98 243 342
e-mail: izabela.oletic@foi.hr
http://www.foi.unizg.hr

image001