Studentice veterine osvojile 1. mjesto u futsalu na EuroZagrebu

13.08.2018., Novosti

Na sedmom izdanju međunarodnog studentskog turnira EuroZagreb, koji se održao od 25. do 28. svibnja 2018. godine, sudjelovale su i naše predstavnice u futsalu.

Osim futsala, na turniru su bili zastupljeni i sportovi košarka, tenis, odbojka, vaterpolo te šah u muškoj i ženskoj konkurenciji. Studentima iz Hrvatske u natjecanjima su se pridružili i brojni kolege iz različitih zemalja, predstavljajući svoja sveučilišta i fakultete.

Naše studentice u sastavu: Klara Klašterka, Paula Turković, Matea Kulušić, Mateja Baršić (KIF), Lucija Klarić, Bernardica Bogdanović, Dunja Đokić, Sara Klobučar i Monika Perko, u pratnji profesorice Saše Čuić, osvojile su 1. mjesto u futsalu u konkurenciji od četiri ekipe. Kako je bilo vruće vani, tako je bilo vruće i napeto i na terenu, gdje su naše studentice ovu sezonu okrunile još jednim zlatom.

Ovo je bio prvi nastup studentica veterine na EuroZagrebu te se nadamo da će se u nadolazećim izdanjima turnira nastaviti uspješno započet niz. Osim zlata, studentice su osvojile i titulu za najbolju igračicu turnira (Mateja Baršić), najboljeg strijelca (Monika Perko) i najbolju golmanicu (Sara Klobučar).

Čestitamo svim našim igračicama futsala!

 

Ključne riječi:

Skip to content