Godišnja EAEVE skupština u svibnju u Zagrebu

19.03.2019., Novosti

Na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu od 29. svibnja do 01. lipnja održat će se 32. Generalna skupština EAEVE-a, Europske asocijacije visokih veterinarskih učilišta koja okuplja sve Veterinarske fakultete iz Europe. U godini u kojoj naš Fakultet svečano obilježava 100. godišnjicu osnutka i rada po prvi puta u povijesti imati ćemo priliku biti ponosni domaćin za više od 200 uglednih dekana i rektora ne samo europskih, nego i američkih, ruskih te azijskih institucija čija je osnovna djelatnost edukacija doktora veterinarske medicine.

Edukacijski dan i predstavljanje zagrebačkog Fakulteta

Ovako važan događaj planiramo obilježiti čitavim nizom događanja, tako da će se sama Generalna skupština EAEVE-a održati 30. svibnja u koncertnoj dvorani ”Blagoje Bersa” Muzičke Akademije u Zagrebu. Edukacijski dan pak, odvijat će se  na Veterinarskom fakultetu 31. svibnja od 9 – 16 sati u okviru kojeg planiramo organizirati izložbu skulptura te promovirati studentsku izložbu egzotičnih životinja, već dobro poznatu ”Reptilomaniju+”.

Uvjereni smo da će ovo događanje biti nastavak uspješnog međunarodnog pozicioniranja našeg Fakulteta te da ćemo u budućnosti opravdati svoju ulogu važne obrazovne destinacije ne samo za studente veterinarske medicine, već i za veterinarske stručnjake iz Europe i čitavog svijeta.

Za sve daljnje informacije o ovom bitnom događanju, slijedite link: eaevezagreb.eu/ 

Skip to content