Na Veterinarskom fakultetu izabran dekan za mandatno razdoblje 2019. – 2022.

26.02.2019., Novosti

U petak 22. veljače održana je Izborna sjednica Fakultetskoga vijeća Veterinarskoga fakulteta na kojoj je biran dekan za mandatno razdoblje ak. god. 2019./2020., 2020./2021. i 2021./2022. Članovi Vijeća još jednom su ukazali povjerenje trenutačnom dekanu prof. dr. sc. Nenadu Turku koji je po drugi put izabran za dekana, sa 107 glasova za, 35 glasova protiv i 16 nevažećih glasačkih listića.

Prof. dr. sc. Nenad Turk u sljedeće mandatno razdoblje ući će s Dekanskim kolegijem u djelomice novom sastavu. Dosadašnjim prodekanima, prof. dr. sc. Ljubi Barbiću, prodekanu za kadrovske resurse, organizaciju i upravljanje, izv. prof. dr. sc. Deanu Konjeviću, prodekanu za znanost, poslijediplomske studije i cjeloživotno učenje, prof. dr. sc. Jurju Grizelju, prodekanu za međunarodnu suradnju i studij na engleskom jeziku i doc. dr. sc. Danijeli Horvatek Tomić, prodekanici za kontrolu kvalitete pridružit će se izv. prof. dr. sc. Andrea Gudan Kurilj kao prodekanica za integrirani studij i studente i izv. prof. dr. sc. Ivana Tlak Gajger kao prodekanica za financijsko poslovanje i investicije.

Izborom prof. dr. sc. Nenada Turka za dekana za novo mandatno razdoblje članovi Vijeća odali su priznanje uspješnom radu i iznimnim rezultatima u proteklom razdoblju kao i politici stabilnosti i kontinuiteta za vrijeme koje je pred nama.

Čestitamo prof. dr. sc. Nenadu Turku na ponovnom izboru za dekana te njemu i njegovom timu želimo još jedan uspješan mandat.

Skip to content