Najava: Erasmus+ stručna praksa, 2. krug Natječaja, 2021/22.

26.10.2021., Ostale obavijesti, Stipendije i natječaji, Studentska referada

Poštovani studenti,
u pripremi je 2. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu za ak. god. 2021./22.
Natječaj se planira objaviti redovno već u prvoj polovici studenog 2021.
Napomene:
1) najraniji mogući polazak na mobilnost bit će od 1.2.2022., pod uvjetom pravovremene prijave studenta (molimo, vidjeti stavku 2).
2) Kao i do sad, izgledno je da će natječaj biti otvoren tijekom duljeg perioda, tj. ne nužno samo mjesec dana, već do isteka raspoloživih financijskih sredstava. Pri tome, neophodno je da se studenti ipak dovoljno rano prijave na natječaj, ovisno o tome kad planiraju početi s praksom (primjerice, ako dostave prijavu nakon 1.12., na praksu će moći krenuti tek najranije od 1.3.2022. – ovi rokovi će biti dodatno pojašnjeni u samom tekstu natječaja!). Pri tome, kao i do sad, planira se periodički objavljivati parcijalne rezultate natječaja, za prijave pristigle tijekom prethodnih mjesec dana.
3) Molimo, obratiti pažnju na opcije dodatne financijske potpore za studente s manje mogućnosti, koje su naznačene u sklopu Dodatka II natječaju.
4) Prijavni dokumenti i dio pojašnjenja se već sad mogu pronaći na “Dokumenti i obrasci za 2021/22“. Dokument “Suglasnost ECTS koordinatora”  NE ISPUNJAVATI I NE POTPISIVATI prije same objave natječaja.

Srdačan pozdrav,
Prof Juraj Grizelj
ECTS/ERASMUS/AUF Institutional Coordinator
Vice Dean for International Cooperation and Veterinary Studies in English
email: erasmus@vef.hr

Skip to content