Dan karijera u Gimnaziji Josipa Slavenskog u Čakovcu

17.01.2023., Novosti, URKAPS

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu sudjelovao je na Danu karijera u Gimnaziji Josipa Slavenskog u Čakovcu. U sklopu aktivnosti profesionalne orijentacije učenika završnih razreda Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec organizirala je Dan karijera kako bi se učenici završnih razreda upoznali s različitim mogućnostima nastavka obrazovanja, informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, potrebama tržišta rada i mogućnostima zapošljavanja te brojnim drugim informacijama koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Naš fakultet predstavljali su i vješto odgovarali na upite srednjoškolaca studentica Lucija Borko, student Ivan Tomić, asistentica Iva Benvin i Iva Lehunšek Panić, prof. pedagogije. Učenicima ove gimnazije približili smo veterinarsku medicinu i, nadamo se, pomogli u odabiru budućega zanimanja. Sudionici Dana karijera bili su predstavnici fakulteta, veleučilišta, visokih škola i udruga koji su imali mogućnost predstaviti se na informativnim štandovima i uz to održati kratku prezentaciju u trajanju do 10 minuta.

Zahvaljujemo organizacijskom timu Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec na ideji, pozivu, profesionalnosti i susretljivosti te iznimno dobroj organizaciji susreta.

Skip to content