Future factory – creating the future through smart decisions

10.02.2020.

Future factory jedinstven je događaj, prvi takve vrste u Hrvatskoj, a održat će se 5. lipnja 2020. u Zagrebu. Događaj je namijenjen mladim znanstvenicima koji žele od mentora – vrhunskih hrvatskih znanstvenika (na)učiti nove i drugačije načine razmišljanja te kako ostvariti vlastiti profesionalni potencijal u cijelosti. Sve iz prve ruke i na jednom mjestu. Više o samom događaju možete pronaći na: http://creaducate.eu/futurefactory/ .

[PRIJAVE SU OTVORENE] Prijavite se i pridružite se ovogodišnjem Future Factoryju, 5. lipnja u Kongresnom centru FORUM, Radnička 50 (Green Gold), Zagreb.

ZAŠTO?

Mladim ljudima nije uvijek lako vidjeti perspektivu u Hrvatskoj. Često zaglave u određenom načinu razmišljanja i čini se da sve više traže rješenje u inozemstvu.

Future Factory pruža nove mogućnosti u otključavanju skrivenog potencijala mladih istraživača u Hrvatskoj.

Ovaj jedinstveni događaj kombinira elemente hackathonaThree Minute Thesisa Dragon’s Denapo prvi put u Hrvatskoj.

ZA KOGA?

Za mlade istraživače u Hrvatskoj s globalnim mindsetom, uključujući studente doktorskih studija, koje na samom početku njihovih karijera zanima kako uspjeti u znanstvenoj zajednici gledajući otvorenijim pogledom, pritom učeći od vrhunskih hrvatskih znanstvenika, iz prve ruke na jednom mjestu.

Naglasak ovogodišnjeg Future Factoryja je na području prirodnih i tehničkih znanosti.

Sudionici se mogu prijaviti kao pojedinci ili tim s više članova.