Održana radionica u sklopu projekta „Kornati – važno je o moru znati 8”

12.06.2024., Događanja, Novosti

Djelatnice Veterinarskog fakulteta (prof. dr. sc. Martina Đuras, asistentica Magdalena Kolenc, asistentica Kim Korpes i profesorica pedagogije Iva Lehunšek Panić) održale su tri jednodnevne radionice u sklopu projekta Kornati – važno je o moru znati 8 u organizaciji Udruge Argonauta.

Partneri na projektu „Kornati – važno je o moru znati 8” su Općina Murter-Kornati, OŠ Vodice, Dječji vrtić Spužvica, Tisno; Centar za odgoj i obrazovanje Šubićevac Šibenik, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Udruga Kamenčići Šibenik, JU NP Kornati, a suradnici su Udruga Aurora.

Radionice su tematski bile vezane uz različitosti građe kralježnjaka s naglaskom na građu dobrog dupina. Cilj radionica bio je da svi sudionici dobro upoznaju „susjeda iz morskih dubina“ primjenom metode poučavanje otkrivanjem i raspravom. Na radionicama su sudjelovala djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje “Šubićevac”, članovi Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Šibensko-kninske županije „Kamenčići, članovi Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice”, članovi Udruge osoba oboljelih od cerebralne i dječje paralize te ostalih tjelesnih invalida šibensko-kninske županije “Aurora Šibenik“, učenici Osnovne škole “Vjekoslava Kaleba” Tisno, OŠ “Krune Krstića” Zadar i polaznici Argonautine eko-patrole iz OŠ Vodice.

Skip to content