SOFTVETS studentski izazov

04.11.2019.

Hej ti!

vjerojatno poznaješ ili na društvenim mrežama pratiš veterinara / veterinarku koji se ističu u svojoj okolini. Smatraš da je svojim radom sjajan primjer kako kroz inovativan i poduzetnički pristup pridonositi veterinarskoj profesiji. Uključi se u natječaj gdje ćeš nam ga predstaviti i osvoji vrijedne nagrade!

via GIPHY

Predstavi poduzetnika, tvrtku, veterinarsku ambulantu, osobu i na koji način su baš oni riješili veterinarski problem, čime su bili motivirani i zašto baš njih smatraš savršenim primjerom inovacije i poduzetništva.

via GIPHY

Pošalji nam svoju 1 pager prezentaciju  do 15. 11. 2019. i čekaj rezultate. Tri najbolje prezentacije osvojit će Purina kirurška odijela (scrubs), a najbolja i mogućnost sudjelovanja na trodnevnoj edukaciji o poduzetničkim vještinama i kreativnom suočavanju s izazovima u veterinarskoj medicini koja će se održavati u veljači 2020. na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu.

via GIPHY

U nastavku primjer prezentacije kakvu trebaš pripremiti. Prijavi se na lradin@vef.hr kako bismo ti poslali .ppt verziju za uređivanje. 🙂

SOFTVETS STUDENTSKI IZAZOV

via GIPHY

 

“The European Commission’s support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.”