Poziv na 1. VEF ALUMNI SIMPOZIJ ”VETERINARSKA MEDICINA I JEDNO ZDRAVLJE”

03.07.2023., Događanja, Novosti

Dragi kolege, sadašnji i budući alumni VEF-a,

sa zadovoljstvom vas pozivamo na 1. VEF alumni simpozij „Veterinarska medicina i Jedno zdravlje” u organizaciji Udruge AMAC-VEF, Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske veterinarske komore.

Simpozij (tečaj) će se održati na Veterinarskom Fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 14. i 15. srpnja 2023. godine.  Predavanja će održati renomirani veterinarski stručnjaci iz Španjolske, Sjedinjenih Američkih Država, Slovenije i Hrvatske, kojima je cilj ukazati na značaj i mogućnosti umrežavanja, povezati alumne VEF-a i njihove suradnike, kao i razgovarati o konkretnim iskustvima i znanjima koja mogu pomoći u razvoju poslovanja na različitim razinama veterinarske prakse, što je ovog puta dano na primjeru veterinarske stomatologije i koncepta Jednog zdravlja kao svjetskog trenda.

Nadamo se da će ovakav način umrežavanja i edukacijskog iskoraka od strane AMAC-VEF sudionicima simpozija pomoći u stjecanju novih saznanja, podizanju nivoa poslovnog uspjeha, kao i povezivanju s potencijalnim partnerima, suradnicima i kolegama unutar profesije. Također se nadamo ostvarivanju novih  konkretnih kontakata i daljnje suradnje.

1 AMAC VEF simpozij 2023 druga obavijest

Dobrodošli!

Prof. dr. sc. Suzana Tkalčić, predsjednica Udruge

Skip to content