Poziv na stručna predavanja u sklopu projekta ”FARMICA”

12.10.2023., Događanja, Novosti

Ovim putem vas pozivamo na sudjelovanje u projektu Udruge studenata veterinarske medicine ”EQUUS” pod nazivom ”FARMICA – upoznajmo Hrvatsku kroz životinje.” Farmica je projekt čiji je glavni cilj upoznavanje šire javnosti s autohtonim pasminama naše zemlje.

U sklopu projekta organizirana su stručna predavanja na temu autohtonih hrvatskih pasmina domaćih životinja i pasa koja će biti bodovana s dva boda za veterinare i studente veterinarske medicine sukladno Pravilniku o strunom usavršavanju doktora veterinarske medicine.

Farmica će se održati 14. listopada 2023. na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu sa svečanim otvaranjem u 9.00 sati, dok stručna predavanja počinju u 10.00 i traju sve do 15.00 sati s predviđenim pauzama. Raspored s temama predavanja možemo pronaći u nastavku teksta.

Uz predavanja, glavni događaj je zasigurno sama izložba gdje ćete imati priliku vidjeti preko 25 autohtonih pasmina Republike Hrvatske, izložbu OPG-ova gdje će 20 OPG-ova prikazati svoju proizvodnju i proizvode te zabavni program.

Predložena minimalna donacija za doktore veterinarske medicine iznosi od 30 EUR pa nadalje sukladno individualnim mogućnostima, dok za sve ostale slušatelje iznosi od 1 EUR pa nadalje sukladno individualnim mogućnostima.

Prijave za predavanja možete obaviti preko poveznice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSI1S6PfkIBReKr3FgWN2DP_oOoUpuJmravsVrXPz3K9aPxQ/viewform

Radujemo se vašem dolasku!

Skip to content