Predsjednik Milanović posjetio Veterinarski fakultet

29.01.2024., Događanja, Novosti

Dana 26. siječnja 2024. godine, povodom Međunarodnog dana obrazovanja, Predsjednik Republike Hrvatske, gospodin Zoran Milanović, posjetio je Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Tijekom obilaska kampusa u društvu dekana, prof. dr. sc. Marka Samardžije te prodekanica i prodekana posjetio je Muzej za povijest veterinarstva u sklopu Zavoda za sudsko i upravno veterinarstvo, Zavod za anatomiju, histologiju i embriologiju, Muzej Zavoda za veterinarsku patologiju, Oporavilište za divlje životinje, Zavod za rendgenologiju, ultrazvučnu dijagnostiku i fizikalnu terapiju, Zavod za mikrobiologiju i zarazne bolesti s klinikom, Kliniku za kirurgiju, ortopediju i oftalmologiju te Odjel za konje u sklopu navedene klinike, Kliniku za unutarnje bolesti i Kliniku za porodništvo i reprodukciju.

S radom, prostorom i opremljenošću zavoda/klinika Predsjednika su upoznali predstojnice/predstojnici te prof. dr. sc. Petar Džaja (Muzej za povijest veterinarstva) i doc. dr. sc. Maja Lukač (Oporavilište za divlje životinje).

https://www.predsjednik.hr/vijesti/predsjednik-milanovic-posjetio-veterinarski-fakultet-u-zagrebu-povodom-medunarodnog-dana-obrazovanja/?fbclid=IwAR1nRNtYR7oQptnuo1NgNfQH1NbYcNwRbxWqOz-0REtxHB7IfI4PZr4k0J0 

Izvor: „Ured Predsjednika RH/ Dario Andrišek“.

Skip to content