Priznanje Veterinarskom fakultetu na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2022.

11.11.2022., Novosti

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i ove se godine rado odazvao pozivu za sudjelovanje na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koja je nakon dvije godine izvođenja u otežavajućim okolnostima, ove godine ostvarila i više nego zapažen rezultat. Ovogodišnju je Smotru Sveučilišta posjetilo sveukupno 27 000 posjetitelja. Studenti našeg fakulteta zajedno su s nastavnim i nenastavnim osobljem osmislili koncept promocije Fakulteta i uređenja izložbenog prostora, za koji su nagrađeni priznanjem u kategoriji inovativnosti u predstavljanju. Cijela se manifestacija održala u Kongresnoj dvorani i dvorani Zimskog vrta na Zagrebačkom velesajmu.

Sva tri dana od 10. do 12. studenoga 2022. studenti, nastavno i nenastavno osoblje revno je predstavljalo Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu kao javno, visoko učilište koje ustrojava i izvodi sveučilišne studije te provodi znanstveni i visokostručni rad u području biomedicine i zdravstva, polju veterinarske medicine te ostalim srodnim područjima, kao i programe cjeloživotnog obrazovanja doktora veterinarske medicine. S obzirom na poziv upućen svim sastavnicama Sveučilišta da budu ekološki osviješteni prilikom odabira promotivnim materijala, naš je fakultet bio „promjena koju želimo vidjeti“.  Na promotivnom pultu uz životinjske modele za vježbu studenata iz laboratorija kliničkih vještina (model za treniranje intubacije, napredni simulator za oživljavanje, model za vježbanje teškog teljenja i model za vježbanje kirurškog šivanja), koje su budući studenti mogli isprobavati, bio je postavljen lako uočljiv QR kod za preusmjeravanje na stranicu Fakulteta i brzo informiranje o postupku upisa na studij veterinarske medicine i njegov program.

Zahvaljujemo Sveučilištu na još jednoj prilici za promociju našeg fakulteta kao i dr. sc. Ivanu Butkoviću i Povjerenstvu za medije našeg fakulteta na uspješnoj organizaciji i predstavljanju.

Skip to content