Studentica Irisz Koutis izabrana u ESEVT vizitacijski tim

10.10.2021.

Europska udruga ustanova za veterinarsku naobrazbu (EAEVE) odabrala je Irisz Koutis, studenticu šeste godine studija veterinarske medicine na engleskom jeziku na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, za članicu vizitacijskog tima European System of Evaluation of Veterinary Training (ESEVT) koji će od 1. do 5. studenoga 2021. provesti vizitacijski postupak na University College Dublin, Irska.

Sudjelovanje studenata u vizitaciji iznimno je korisno i za akademski i osobni razvoj studenata. Naime ne samo što se tako upoznaju s načinom na koji se osiguranje kvalitete implementira u obrazovni sustav nego se također mogu upoznati sa stajalištima drugih studenata, i to u suradnji s vrhunskim stručnjacima za kvalitetu.

Studenti koji se prijave za sudjelovanje u vizitaciji prolaze rigorozan postupak te je izbor Irisz Koutis za članicu vizitacijskog tima istodobno veliko priznanje Veterinarskom fakultetu kao ustanovi koja njeguje takvo akademsko okruženje koje studente motivira da i sami utječu na unapređenje visokog obrazovanja na europskom prostoru.

Čestitamo Irisz Koutis!

Skip to content