Sudjelovanje Veterinarskog fakulteta na Smotri Sveučilišta EXPO 23.

03.11.2023., Događanja, Novosti

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i ove je akademske godine sudjelovao na Smotri Sveučilišta Dubrovnik EXPO-u 23.

Dubrovnik EXPO centralni je događaj u regiji koji promovira obrazovanje i na jednom mjestu povezuje gospodarstvenike, visoko obrazovne institucije, mlade i ostale zainteresirane dionike s ciljem ostvarivanja međusektorske suradnje i uspostavljanja novih poslovnih odnosa i projekata. Organizaciju i provedbu Dubrovnik EXPO-a uspješno je ostvario Centar za karijere mladih Dubrovnik koji od 2015. godine predano promoviraju karijerno usmjeravanje i poduzetništvo među mladima. Centar za karijere mladih Dubrovnik je jedna od vodećih organizacija u području pisanja i provedbe europskih projekata u brojnim područjima, kao što su obrazovanje, socijalne usluge, mladi, javne politike i poduzetništvo. Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu predstavio se kao sastavnica Sveučilišta u Zagrebu kroz vodič za maturante u tiskanom i digitalnom izdanju te na izložbenom pultu na kojem je uspješno predstavio svoju djelatnost kao javno, visoko učilište koje ustrojava i izvodi sveučilišne studije te provodi znanstveni i visokostručni rad u području biomedicine i zdravstva, polju veterinarske medicine te ostalim srodnim područjima, kao i programe cjeloživotnog obrazovanja doktora veterinarske medicine. Tema ovogodišnjeg predstavljanja bio je Clinical Skills Lab s namjerom da se budućim studentima prikaže kako studenti našeg fakulteta uče na modelima vježbati kliničke vještine prije korištenja u stvarnim kliničkim uvjetima. Fakultet su predstavljale prodekanica za kontrolu kvalitete izv. prof. dr. sc. Gordana Gregurić Gračner i Iva Lehunšek Panić, prof. pedagogije, voditeljica Ureda za razvoj karijere, akademsko i psihološko savjetovanje.

Zahvaljujemo organizacijskom timu Dubrovnik EXPO 23 na profesionalnosti i susretljivosti te iznimno dobroj organizaciji susreta.

Skip to content