Natječaj za upis na poslijediplomski studij Intelektualno vlasništvo

29.05.2019.

Poštovani,

ovim putem želim Vas obavijestiti da je objavljen natječaj za upis, sada već drugog naraštaja studenata, na poslijediplomski sveučilišni interdisciplinarni specijalistički studij Intelektualno vlasništvo u ak. god. 2019./2020.  Interdisciplinarnost kao jedna od temeljnih značajki ovog studija omogućava da ovaj studij upišu osobe različitih struka: društvenog, humanističkog, prirodoslovnog, tehničkog, biotehničkog ili biomedicinskog znanstveno-nastavnog te umjetničkog područja. Vjerujemo stoga da će upis novog naraštaja studenta na ovaj jedinstveni studij pobuditi interes i kod stručnjaka koji su se obrazovali (ili se još uvijek obrazuju) na Vašoj sastavnici. Deficitarnost stručnjaka specijaliziranih za područje intelektualnog vlasništva koji mogu u praksi uspješno rješavati probleme zaštite i iskorištavanja intelektualnih tvorevina dodatni je motiv za takav studij, pogotovo nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

Vezano uz gore navedeno, u privitku Vam dostavljam Natječaj za upis na poslijediplomski sveučilišni interdisciplinarni specijalistički studij Intelektualno vlasništvo za ak. god. 2019./2020. te plakat*.

Molim Vas da ovaj poziv i plakat stavite na oglasnu ploču  te na web stranice Vaše sastavnice.  S obzirom da je ovo prvi studij ovakve vrste u nas, jedinstven ne samo u Hrvatskoj, već i u ovom dijelu Europe i  da se studij ne upisuje svake godine te da imamo kratko vrijeme za promidžbu studija, molimo Vas da na web stranicama sastavnice budu stalno dostupni barem dok traje rok  kojim započinje upis, a to je do 20. lipnja 2019.

NATJEČAJ ZA UPIS na pdsiss Intelektualno vlasništvo u ak. god. 2019./2020. – DRUGI NARAŠTAJ

Plakat pdsiss Intelektualno vlasništvo – poziv za upis drugog naraštaja studenata_ak. god. 2019./2020.