3. Radionica za mentore doktoranada-online

30.04.2020., Cjeloživotno obrazovanje, Ostale obavijesti, Studentska referada

3. Radionica za mentore doktoranada-online

 održat će se u utorak 12. svibnja 2020. godine u elektroničkom obliku putem aplikacije MS Teams u organizaciji Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u vremenu od 13.00 do 15.00 sati.

 PROGRAM:

 13.00 sati – izv. prof. dr. sc. Dean Konjević, Dipl. ECZM: Doktorski studij na Veterinarskom fakultetu i smjernice za održavanje visoke kvalitete studija (5min Rasprava (Chat) pitanja i odgovori)

 13.25 sati – prof. dr. sc. Frane Božić: Uloga Vijeća doktorskoga studija i praćenja doktorata na Veterinarskom fakultetu (5min Rasprava (Chat) pitanja i odgovori)

 13.50 sati – prof. dr. sc. Željko Grabarević: Uloga znanosti, projekata i mentora na doktorskom studiju (5min Rasprava (Chat) pitanja i odgovori)

 14.15 sati – prof. dr. sc. Dražen Vnuk: Prijava za izdavanje etičke prihvatljivosti za provođenje istraživanja u svrhu izrade doktorskoga rada (5min Rasprava (Chat) pitanja i odgovori)

 14.40 sati – prof. dr. sc. Velimir Sušić: Izrada doktorskog rada – formalni aspekti, pretpostavka, ciljevi, zaključci (5min Rasprava (Chat) pitanja i odgovori)

 Za dobivanje potvrde o sudjelovanju potrebno je prisustvovati svim predavanjima.

Napomena:

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira radionicu s ciljem osposobljavanja budućih mentora na doktorskom studiju iz Veterinarskih znanosti.

Radionica je otvorenog tipa, a namijenjena je poglavito djelatnicima fakulteta u znanstveno-nastavnom i znanstvenom zvanju koji do sada nisu bili mentori na doktorskom studiju.

Pohađanje radionice je jedan od preduvjeta za mentorstvo.

Prodekan za znanost, poslijediplomske studije i cjeloživotno učenje
izv. prof. dr. sc. Dean Konjević, Dipl. ECZM

Skip to content