Drugi (konačni) Rezultati – Natječaj Erasmus+ stručna praksa za 2020./21. (1. krug)

22.07.2020.

Poštovani,

Ovim putem javljamo da su objavljeni Drugi (konačni) Rezultati 1. kruga Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2020./21.

Rezultati se nalaze na sljedećoj poveznici:  http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/202021-erasmus-praksa-2-rezultati-1-krug-natjecaja/

Sve studente na koje se ovi rezultati odnose dodatno ćemo kontaktirati.

Podsjećam na raspodjelu zaduženja vezanih uz provedbu Erasmus+ stručne prakse: dva koordinatora (Ratimira Šimundić i Ružica Bruvo) vode brigu svaka o studentima pojedinih fakulteta/akademija. Popis pojedinih sastavnica s pripadnim kontaktom nalazi se u sklopu uputa za studente, na ovoj poveznici.

Također, i dalje vrijedi napomena: ako eventualno netko od studenata promijeni svoje planove za Erasmus+ stručnu praksu uslijed pandemije Covid-19, npr. zatraži odgodu polaska ili odluči odustati, svakako nam se javite. Razumijemo da u ovim nesigurnim vremenima izmjena planova puta nije ništa neobično. Samo je korisno da pravovremeno dobijemo sve informacije.

Vezano uz virtualne mobilnosti: u međuvremenu je stigla obavijest od AMPEU da za online period neće biti moguće financiranje (jer je financijska potpora prvenstveno namijenjena izravno životu u inozemstvu!).

Slobodno nam se obratite u slučaju dodatnih upita. Još uvijek su nažalost konzultacije moguće isključivo putem e-maila.

Srdačan pozdrav,

Ružica Bruvo, Ratimira Šimundić

Skip to content