Mjesec frankofonije 2021

03.03.2021.

u tijeku je Mjesec frankofonije 2021 u kojem će Sveučilište u Zagrebu sudjelovati kroz seminar „Naše ideje za francuski u Hrvatskoj“ koji će se održati u virtualnom obliku u četvrtak, 4. ožujka od 14 sati. Seminar je moguće pratiti putem poveznice: https://us02web.zoom.us/j/88035166147?pwd=cTlZLzBUVkxjendkd0FnZzNsYUZsdz09. Program seminara je dostupan u privitku.

Seminar je namijenjen svima onima koje zanima učenje francuskog ili učenje na francuskom na hrvatskim sveučilištima, posebno srednjoškolcima koji će tek krenuti na studij, bez obzira govore li ili ne francuski, kao i studentima svih fakulteta. Seminar će se fokusirati na iskustva Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Zadru te mogućnosti koje frankofonija nudi studentima tijekom njihovih jezičnih ili nejezičnih studija i dodanu vrijednost koju donosi u pogledu zapošljivosti. Ljubazno molimo da obavijest o online seminaru objavite na svojim mrežnim stranicama te proslijedite studentima i zaposlenicima.

Cijeli program Mjeseca frankofonije dostupan je na stranicama Francuskog instituta u Hrvatskoj, https://institutfrancais.hr/rendez-vous-u-frankofoniji-2/ ili https://www.facebook.com/InstitutFrancaisZagreb/.

HDE 005-21 Nos idées pour le français en Croatie_Université_2-pages

S poštovanjem

Renata Hranjec

Institucionalni Erasmus koordinator
Sveučilište u Zagrebu / University of Zagreb
Središnji ured za međunarodnu suradnju / International Relations Office
Poštanska adresa: Trg Republike Hrvatske 14, HR-10000 Zagreb

www.unizg.hr

Skip to content