Natječaj za dodjelu godišnje nagrade Genere d.d. u 2020. godini

08.10.2020.

NATJEČAJ ZA PODNOŠENJE PRIJAVE ZA DODJELU GODIŠNJE NAGRADE GENERE d.d. U 2020. GODINI

Nagrada Genere d.d. dodjeljuje se kao priznanje za uspjeh u studiju i dodatne sklonosti prema znanstvenom ili stručnom radu na području veterinarske medicine ili dodirnih područja. Jednokratnu nagradu u iznosu od 1.000,00 € u kunskoj protuvrijednosti mogu dobiti samo iznadprosječni redoviti studentice i studenti od 2. do 6. godine studija na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Ona je ujedno potpora za nastavak studija i poticaj za novo kreativno djelovanje.
Natječajni materijal treba sadržavati: motivacijsko pismo, životopis, prijepis ocjena te preslike dokumenata kojim se dokazuju dodatna postignuća kao što su stručne edukacije, dodijeljene nagrade, objavljeni znanstveni radovi i slično. Uz prijavu treba priložiti pozitivno mišljenje dvaju nastavnika ili stručnjaka koji djeluju u području veterinarske struke.
Prijave dostavite u elektronskom obliku (s predmetom: „Za natječaj Genere“ ) do 30.10.2020. godine dostaviti na adresu: Vanja.Matijasevic@dechra.com

Rezultat natječaja bit će objavljen i nagrada će biti uručena na Svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu koja se održava u povodu Dana Fakulteta.

Dechra je međunarodna tvrtka specijalizirana za veterinarsko–medicinske i srodne proizvode. Vrhunski smo stručnjaci za razvoj, proizvodnju te prodaju i marketing visokokvalitetnih proizvoda koje koriste veterinari diljem svijeta.
Šest Dechrinih vrijednosti: Dedication, Enjoyment, Courage, Honesty, Relationships i Ambition, odražavaju našu organizacijsku kulturu i kompetencije. Držimo se ovih vrijednosti na svim razinama poslovanja i one su utkane sve što radimo. Važan nam je način na koji se obraćamo ljudima, način na koji uvijek gledamo kako nešto napraviti još bolje i način kako razmišljamo o ljudima i životinjama iza naših proizvoda.
Genera je vodeći proizvođač veterinarsko-medicinskih proizvoda za zaštitu zdravlja životinja u Republici Hrvatskoj. Od 2015. godine Genera je članica Dechra Grupe.

Skip to content