Otvorene prijave za HelloAIRIS online ljetnu školu o umjetnoj inteligenciji namijenjenu studentima

16.05.2020.

Otvorene su prijave za HelloAIRIS online ljetnu školu o umjetnoj inteligenciji koju izvodi EIT Health u suradnji s partnerima GE Healthcareom, LEITAT tehnološkim centrom u Barceloni i KTH  Kraljevskim tehnološkim institutom u Stochkolmu. Osnovana je radi boljega upoznavanja njezinih sudionika s osnovama umjetne inteligencije, otkrivanja i spoznavanja izazova koje ona donosi i izgradnje zajednice znatiželjnih i proaktivnih mislitelja.

Namijenjena je sveučilišnim studentima biomedicinskoga, tehničkoga i ekonomskoga područja, ali i mladim liječnicima, pogotovo radiolozima, zainteresiranima za osmišljivanje inovativnih rješenja koja će pridonijeti pristupačnijem zdravstvenom sustavu.

Program škole traje od 15. lipnja do 10. kolovoza, sastoji se od 4 online radionice, nakon svake slijedi modul e-učenja tijekom kojeg studenti sami uče preko aplikacije Moodle.

Prijave traju do 5. lipnja 2020., a broj mjesta je ograničen. Studenti se mogu prijaviti putem e-adrese na koju trebaju poslati životopis: Hello.airis@ge.com i preko sljedeće poveznice:
https://supportcentral.ge.com/esurvey/GE_survey/takeSurvey.html?form_id=18446744073710051464

Više o samom programu i postupku prijave može se saznati na službenim stranicama ljetne škole: https://www.helloairis.com/venue
Sa svim pitanjima studenti se mogu obratiti gđi. Barbari Panczel, projektnoj koordinatorici u GE Healthcareu, na e-adresu: barbara.panczel@ge.com