Prilika za studente – otvorene prijave za European Green Activists Training

02.11.2020.

Poštovani,
javljam Vam se u ime udruge Forum za održivi razvoj Zeleni prozor. Već četvrtu godinu sa Zelenom europskom fondacijom (Green European Foundation) organiziramo projekt za mlade pod nazivom “European Green Activists Training”, koji će se baviti održivim razvojem, europskim institucijama, zelenim politikama i vrijednostima te aktivnim građanstvom. Projekt je organiziran uz financijsku podršku Europskog parlamenta Zelenoj europskoj fondaciji. 
Do sada je u projektu sudjelovalo preko 60 mladih, većinom studenata, a ove godine smo, unatoč neobičnim okolnostima, također pripremili vrlo zanimljiv i zabavan program koji će se održavati online ili hibridno, sukladno epidemiološkoj situaciji.
Srdačno Vas molim da vijest o otvorenim prijavama podijelite s Vašim studentima – sigurna sam kako bi im ova prilika mogla biti zanimljiva. Naglašavam kako je projekt neprofitne i nekomercijalne prirode, a kotizacija služi isključivo pokrivanju troškova sudjelovanja, materijala, prehrane i prijevoza.
Rok za prijave je 5. studeni 2020. godine (ako netko slučajno zakasni, može poslati prijavu do kraja tjedna), a za prijavu je potrebno ispuniti sljedeći obrazac: https://forms.gle/AG5gHpVFaW5JEhGB9.  
Na sljedećem Google Drive linku nalazi se tekst koji možete iskoristiti za objavu, zajedno s dva tipa vizuala koje koristimo, ali i nekim dojmovima prethodnih polaznika, pa možete iskoristiti što Vam se sviđa: https://drive.google.com/drive/folders/1Rt2rA9uR9nllxfBkafqsEZZ53Q3OPlVh?usp=sharing
Unaprijed hvala i srdačan pozdrav,
Kaja Pavlinić
Predsjednica

Skip to content