Razne obavijesti sa Sveučilišta

03.03.2021.

Poštovani,

dostavljamo vam obavijesti o potporama, konferenciji u organizaciji partnerskog sveučilišta te poziv za suradnju.

  1. Nastavlja se online suradnja s partnerskim Sveučilištem u Cincinattiju koje poziva zainteresirane da se 11. ožujka 2021. uključe na  UC International Virtual Mini Conference na temu “Responding to the Global Pandemic with Research” (March 11, 2021 from 8:00am-12:00pm EST). Opis izlaganja i link za prijavu dostupni su na: https://www.uc.edu/about/international/about/news-events/conference.html.
  2. AUF potpore za međunarodne istraživačke projekte, www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/ostale-mogucnosti-stipendiranja/; online prijave otvorene su do 14. ožujka 2021.
  3. Potpora za nastavnike francuskoga jezika za online edukacije (AUF), www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/ostale-mogucnosti-stipendiranja/; rok za online prijave je 1. travnja 2021.
  4. Partnersko sveučilište University of Saskatchewan poziva na suradnju na COIL projektima (u nastavku poruke). Rok za iskaz pojedinačnih interesa je 1. travnja 2021.
  5. Iz Wallonie-Bruxelles International, predstavništvo za Valoniju (Belgija), dolazi poziv za međunarodne stručnjake iz raznih područja (sustainable energy, design and production, circular materials). Detaljnije u privitku.

S poštovanjem,

Renata Hranjec
Institucionalni Erasmus koordinator
Sveučilište u Zagrebu / University of Zagreb
Središnji ured za međunarodnu suradnju / International Relations Office
Poštanska adresa: Trg Republike Hrvatske 14, HR-10000 Zagreb

www.unizg.hr

Skip to content