Rezultati – Natječaj Erasmus+ stručna praksa za 2020./21. (1. krug)

01.07.2020.

Poštovani,

Ovim putem javljamo da su objavljeni 1. preliminarni Rezultati 1. kruga Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2020./21.

Rezultati se nalaze na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/202021-erasmus-praksa-1-rezultati-1-krug-natjecaja/

Sve studente na koje se ovi rezultati odnose dodatno ćemo kontaktirati.

Molimo, obratite pozornost da smo od akademske godine 2020./21. uveli raspodjelu zaduženja vezanih uz provedbu Erasmus+ stručne prakse na način da dva koordinatora (Ratimira Šimundić i Ružica Bruvo) vode brigu svaka o studentima pojedinih fakulteta/akademija. Okvirno, Ratimira Šimundić (praksa@unizg.hr) preuzima studente fakulteta društvenih i humanističkih profila i umjetničke akademije, a Ružica Bruvo (placement@unizg.hr) studente fakulteta tehničkih, biomedicinskih i prirodoslovnih usmjerenja.

Popis pojedinih sastavnica s pripadnim kontaktom nalazi se u sklopu uputa za studente, na ovoj poveznici.

Posebna napomena: ako eventualno netko od studenata promijeni svoje planove za Erasmus+ stručnu praksu uslijed pandemije Covid-19, npr. zatraži odgodu polaska ili odluči odustati, svakako nam se javite. Razumijemo da u ovim nesigurnim vremenima izmjena planova puta nije ništa neobično. Samo je korisno da pravovremeno dobijemo sve informacije. Postoji također naznaka da će se u nadolazećem razdoblju moći dio mobilnosti održavati virtualnim putem (online), međutim izgledno je da za online period neće biti moguće financiranje (jer je financijska potpora prvenstveno namijenjena izravno životu u inozemstvu!). O ovom predmetu bismo trebali više saznati od strane Agencije za mobilnost u sljedećih nekoliko dana, tako da Vas možemo i dodatno obavijestiti.

Slobodno nam se obratite u slučaju dodatnih upita. Još uvijek nažalost radimo od kuće i konzultacije su moguće isključivo putem e-maila.

Srdačan pozdrav,

Ružica Bruvo, Ratimira Šimundić