[VAŽNO] Upute o postupanju tijekom provedbe testiranja psiho-motoričkih sposobnosti na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 6. i 7. srpnja 2020.

30.06.2020.

Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Klasa:602-04/20-14/04
Ur. broj: 251-61-41-20-199
Zagreb, 30. lipnja 2020.

 

Upute o postupanju tijekom provedbe testiranja psiho-motoričkih sposobnosti na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 6. i 7. srpnja 2020.

Temeljem preporuke Kriznog stožera RH Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu osigurao je dosljedno primjenjivanje važećih Preporuka u postupanju na visokim učilištima s obzirom na epidemiju COVID 19 a koje je izdao Hrvatski zavod za javno zdravstvo od 20. svibnja 2020. godine.

Sukladno Preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Fakultet je propisao Upute o postupanju tijekom provedbe testiranja psiho-motoričkih sposobnosti u ljetnom upisnom roku za ak. god. 2020./2021. Testiranje će se provesti na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 6. i 7. srpnja 2020. prema objavljenom rasporedu koji je dostupan na službenim stranicama.

Mole se svi kandidati da se svojim osobnim savjesnim ponašanjem pridržavaju propisanih uputa unutar prostora Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu uz poštivanje mjera fizičkog distanciranja.

Tijekom boravka u prostoru Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kandidat koji pristupa testiranju psiho-motoričkih sposobnosti  mora se pridržavati:

1. testiranje psiho-motoričkih sposobnosti provodi se u malim skupinama od 20 kandidata uz poštivanje propisanih mjera fizičkog distanciranja
2. za vrijeme testiranja mobilni uređaji moraju biti ugašeni
3. dolazak na testiranje obvezan uz nošenje zaštitne maske i rukavica
4. kandidati sa sobom mora imati svoju kemijsku olovku (plava i / ili crna tinta)
5. u predviđeni prostor kandidat dolazi bez pratnje
6. na dan testiranja kandidat je obvezan izmjeriti tjelesnu temperaturu i postupiti u skladu s preporukama Kriznog stožera ukoliko je tjelesna temperatura povišena
7. kandidati se nakon završenog testiranja ne smiju zadržavati u zatvorenom prostoru Fakulteta
8. pri ulasku u predviđeni prostor za provedbu testiranja kandidati su obvezni dezinficirati rukavice koje će koristiti tijekom cijelog postupka testiranja
9. na testiranje obavezno donijeti ispunjenu Izjavu o neizricanju mjere samoizolacije
10. kandidati testiranju pristupaju s osobnom iskaznicom ili putovnicom

Rezultati testa psiho-motoričkih sposobnosti biti će dostupni na mrežnim stranicama Postani student NISpVU-a Nacionalnog informacijskog sustava prijave na visoka učilišta https://www.postani-student.hr/ prijavom u sustav svojim elektroničkim identitetom od 8. srpnja 2020. nakon 15 sati.

Izjava o neizricanju mjera samoizolacije

Dekan
prof. dr. sc. Nenad Turk