Prijave za test psihomotorike za akademsku godinu 2018./2019.

17.07.2018.

Prijave za test psihomotorike

Način prijave

Za Test psihomotorike se prijavljujete osobno u Studenskoj referadi Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Heinzelova 55 u Zagrebu ili putem preporučene poštanske pošiljke na adresu:

Veterinarski fakultet, Heinzelova 55, 10 000 Zagreb s naznakom: “prijava za Test psihomotorike”

Obrazac prijave

Prijaviti se možete isključivo popunjavanjem prijavnog Obrasca objavljenog na mrežnoj stranici Fakulteta OBRAZAC-PRIJAVA NA TEST PSIHOMOTORIKE.
Uz obrazac, dužni ste priložiti i potvrdu o izvršenoj uplati troškova Testa psihomotorike na račun Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu sa sljedećim informacijama:

platitelj: (ime i prezime kandidata)
primatelj: Veterinarski fakultet
iznos: 300,00 kn
IBAN: HR1723600001101354554
model: 00
poziv na broj odobrenja: 101-29-(OIB kandidata)
opis plaćanja: Test psihomotorike

Sliku ispravno popunjene uplatnice možete vidjeti ovdje.

Testiranje psihomotoričkih sposobnosti se obavlja na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, za sve kandidate prema rasporedu koji će biti objavljen na mrežnim stranicama Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu www.vef.unizg.hr nakon završetka prijave.

Rezultate testa psihomotoričkih sposobnosti možete vidjeti na mrežnim stranicama Fakulteta www.vef.unizg.hr

Žalbe na dodatnu provjeru znanja  – Test psihomotorike i zahtjev za uvid u dokumentaciju predaju se u pisanom obliku u Tajništvu Veterinarskog fakulteta, Heinzelova 55, 10 000 Zagreb.

Uvid u dokumentaciju će se obaviti isključivo za pristupnike koji su to zatražili u predviđenom roku i na propisan način u Tajništvu Veterinarskog fakulteta, Heinzelova 55, 10 000 Zagreb.

O provjeri psihomotoričkih sposobnosti

Provjera psihomotoričkih sposobnosti sastoji se od ispitivanja kognitivnih sposobnosti testom tipa papir-olovka, te ispitivanja manualne spretnosti.

Ključne riječi: